Vesti


Team Design

2019/04/16

Subota 16. mart je bila rezervisana za Timski Dizajn! U okviru Beogradskih dana inženjera ove godine smo imali priliku da gledamo 6 odabranih timova  koji pokazali svoje inženjerske veštine i kreativnost kroz zadatak koji je zadala kompanija BOSCH.

Comtrade – edukativni pokrovitelj

2019/03/10

Ono što EBEC Beograd čini posebnim, pored takmičarkog dela, jeste edukativni sadžaj koje svake godine pružamo studentima!

TetraPak – Case Study pokrovitelj

2019/03/10

Iz godine u godinu se trudimo da takmičarima pružimo što kvalitetnije takmičenje u kome mogu da iskažu svoj pun potencijal i način razmišljanja. Jedna od dve kategorije takmičarskog dela čini i takmičenje u rešavanju Studije slučaja, za koju kompanija zadaje realni inženjerski problem koji takmičari treba da reše.

Bosch – Team Design pokrovitelj

2019/03/10

Kao i svake godine do sada, u okviru takmičarskog dela, studenti će imati prilike da testiraju svoje inženjerske sposobnosti i kreativnost na delu!

Otvorene prijave za dvanaeste Beogradske dane inženjera – EBEC Beograd 2019

2019/02/24

EBEC Beograd otvara svoja vrata po dvanaesti put svim mladim inženjerima koji žele da se oprobaju u različitim problemima iz inženjerske struke.

Izabran je organizacioni tim “Beogradskih dana inženjera – EBEC Beograd 2019”

2019/01/07

BEST Beograd već sedmi put po redu organizuje “Beogradske dane inženjera”, u okviru kojih će se održati dvanaesto evropsko inženjersko takmičenje – EBEC Beograd.

Kompanija Comtrade trazi praktikante

2018/03/18

Razumeš se u informacione tehnologije? Voliš da postižeš rezultate i dobro se snalaziš u timskom radu? Želiš da primeniš znanje sa fakulteta a ne vidiš sebe kao programera? Kompanija Comtrade ti nudi sjajnu karijeru u prodaji IT rešenja!

U okviru Beogradskih dana inženjera održana prezentacija CRH

2018/03/09

U četvrtak, 8. marta 2018. godine u svečanoj sali Mašinskog fakulteta zvanično su otvoreni
jedanaesti po redu Beogradski dani inženjera.

 

Otvoreni Beogradski dani inženjera

2018/03/09

U četvrtak, 8. marta 2018. godine u svečanoj sali Mašinskog fakulteta zvanično su otvoreni
jedanaesti po redu Beogradski dani inženjera.

 

Meet up

2018/02/26

Organizacioni tim Beogradskih dana inženjera EBEC Challenge Beograd poziva sve zainteresovane studente i potencijalne takmičare na MeetUp sa pobednicima EBEC takmičenja prethodnih godina.

 

Kako je nastao EBEC Challenge

2018/02/13

Od entuzijazma i snova, do evropskog inženjerskog takmičenja – ovako su se razvijali “Beogradski dani inženjera”.

Upoznajte organizacioni tim “Beogradskih dana inženjera – EBEC Challenge Beograd”

2017/12/18

Šesti po redu “Beogradski dani inženjera”, u okviru kojih će se održati jedanaesto evropsko inženjersko takmičenje – EBEC Challenge Beograd, biće organizovani od 8. do 12. marta 2018.

EDIT – vodeća letnja IT škola programiranja u regionu!”

2017/06/16

Dragi studenti, Obaveštavamo vas da COMTRADE i ovog jula organizuje EDIT – vodeću letnju IT školu programiranja u regionu! Letnja IT škola EDIT (Education for Innovative Thinkers) je prvenstveno namenjena studentima koji žele da steknu praktično iskustvo koje im je neophodno za karijeru u IT industriji.

Svečano otvaranje „Beogradskih dana inženjera─ EBEC Beograd 2017”

2017/03/08

Udruženje studenata tehnike Evrope ─ BEST Beograd vas poziva na Svečano otvaranje „Beogradskih dana inženjera─ EBEC Beograd” koje se održava u četvrtak  09. marta sa početkom u 10h u Svečanoj sali Mašinskog fakulteta.

Wurth ─ Generalni pokrovitelj projekta

2017/03/02

Ovogodišnje izdanje “Beogradskih dana inženjera – EBEC Beograd” uveličaće kompanija Wurth, kao Generalni pokrovitelj takmičenja. Oni će zajedno sa nama raditi na usavršavanju znanja studenata u oblasti tehničkog i neformalnog obrazovanja. Ovom saradnjom je naša vizija upotpunjena time što će kompanija imati priliku da takmičarima zada izazov  u kategoriji Studije slučaja.

ComTrade ─ Edukativni pokrovitelj projekta

2017/03/01

Desetogodišnjicu EBEC takmičenjima obeležavamo tradicionalno sa kompanijom Comtrade koja je ovogodišnji Edukativni pokrovitelj projekta. Velika nam je čast što imamo priliku da još jednom zajedničkim snagama unapredimo veštine studenata kroz radionicu koju će držati stručnjaci iz kompanije.

MeetUp – Kako pobediti na EBEC-u

2017/02/21

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd vas poziva na MeetUp povodom događaja “Beogradski dani inženjera – EBEC Beograd”. Meetup će se održati u utorak, 28. februara, na Mašinskom fakultetu, sala 514, sa početkom od 18h.

Prijave za EBEC Beograd 2017 su otvorene!

2017/02/21

Ukoliko želiš da oprobaš svoju kreativnost, veštine, logiku i znanje, EBEC Beograd 2017 je pravo takmičenje za tebe! Probudi inženjera u sebi kroz jednu od dve kategorije: timskom dizajnu i studiji slučaja!

Srećni praznici!

2017/01/01

U godini koja sledi, želimo Vam puno uspeha, sreće i zdravlja. Srećni Novogodišnji i Božićni praznici! Vaš EBEC Beograd 2017 tim

Upoznajte organizacioni tim EBEC Beograd 2017!

2016/12/24

„Beogradski dani inženjera” se organizuju već čitavu deceniju. Deset godina smo deo najvećeg inženjerskog tamičenja Evrope – EBEC-a. Ovogodišnji organizacioni tim čine:

Uspešno završeni „Beogradski dani inženjera ─ EBEC Beograd 2016”

2016/03/15

Deveti put zaredom, od 10. do 14. marta održani su „Beogradski dani inženjera ─ EBEC Beograd” na Mašinskom fakultetu, u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope ─ BEST Beograd.

BEST MeetUp: Kako pobediti na EBEC-u?

2016/02/25

Udruženje studenata tehnike Evrope ─ BEST Beograd vas poziva na meetup povodom događaja „Beogradski dani inženjera ─ EBEC Beograd”. Meetup će se održati u četvrtak, 3. marta, u prostorijama Poslovno-tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta,Ruzveltova 1a, s početkom od 17h.

Prijavite se na sledećem link-u i osigurajte svoje mesto!
Fb event: https://www.facebook.com/events/681984895275069/
Ulaz na meetup je slobodan!

Comtrade prijatelj projekta

2016/02/19

Četvrte po redu „Beogradske dane inženjera ─ EBEC Beograd” pod sloganom „Upoznaj budućnost, probudi kreativnost, budi uspešan” je i ove godine podržala kompanija Comtrade, kao prijatelj projekta.

Budite prvi koji će saznati kako da primenite stečeno znanje kroz programe i prakse koje nude, a samim tim i dobijete kratak uput koje kvalitete treba da posedujete da biste postali deo njihovog radnog okruženja.

Otvaranje prijava povodom Beogradskih dana inženjera

2016/01/30

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd, deveti put zaredom organizuje inženjersko takmičenje ─ EBEC Beograd u sklopu „Beogradskih dana inženjera”. Takmičenje će se održati od 10-14. marta na Mašinskom fakultetu.

Prijavljivanje je besplatno. Počinje 1. februara i traje do 1. marta.

Izabran organizacioni tim EBEC-a 2016

2016/01/01

Predstavljamo vam tim koji će ove godine organizovati Beogradske dane inženjera ─ EBEC 2016. Svojim stalnim usavršavanjem i upornim radom potruditiće se da opravdaju ime najvećeg inženjerskog takmičenjea u Evropi ─ EBEC.

Kompanija Mozzart pokrovitelj studije slučaja

2015/03/02

Na osnovu iskustava stečenih razvijanjem poslovanja na tržištima Srbije, Rumunije, Republike Srpske i Makedonije postavili su strateške ciljeve kompanije i zadovoljili zahteve tržišta i svakog klijenta ponaosob. Korporativni slogan “Mozzart – deo tvog života”, postao je istinsko geslo za veliki broj klijenata ove kompanije koji su prepoznali kvalitet usluga koje nudi i svakodnevno ukazuju poverenje. Kompanija Mozzart ulaže u obrazovanje studenata učešćem na projektima koji imaju za cilj promovisanje i aktivnost studenata u polju neformalnog obrazovanja. Zadajući Studiju slučaja, Mozzart će studentima pružiti priliku da se bolje upoznaju sa radom kompanije i njenim stručnjacima. Prvog dana, predstavnici kompanije će održati prezentaciju , dok će drugog dana studenti moći da dobiju više informacija o radu u kompaniji kroz razgovor sa zaposlenima.

Partneri projekta

2015/02/22

Beogradske dane inženjera “Upoznaj budućnost, probudi kreativnost, budi uspešan” su ove godine podržale kompanije EY i Comtrade, kao partneri projekta.  EY  je globalni lider u revizorskim, poreskim, transakcijskim i savetodavnim uslugama. Osnovan je 1997. godine, spajanjem lokalne revizorske firme i EY-a, i nalazi se među vodećim firmama za pružanje profesionalnih usluga revizije i savetovanja u Srbiji.
Imaju bogato iskustvo u pružanju različitih vrsta usluga iz raznih oblasti i sektora. Sa više od 140 vrhunskih profesionalaca, a među njima i četvoro partnera, EY Beograd ima veštine i iskustvo neophodno za pružanje revizorskih, poreskih, savetodavnih, transakcionih i računovodstvenih usluga visokog kvaliteta.

Beogradski dani inženjera – EBEC Beograd

2015/02/11

Beogradski dani inženjera – EBEC Beograd „Upoznaj budućnost, probudi kreativnost, budi uspešan!“Projekat Beogradski dani inženjera – EBEC Beograd (eng. European BEST Engineering Competition) ima za cilj da studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu, pruži mogućnost da iskažu svoje veštine i sposobnosti učestvujući na lokalnom inženjerskom takmičenju u dve kategorije – Timskom dizajnu i Studiji slučaja. Osmi put zaredom, u organizaciji Udruženja studenata tehnike BEST Beograd, održaće se na Tehnološko-metalurškom i Mašinskom fakultetu, od 12. do 16. marta.

Reč organizatora

2015/01/16

“Vizija Beogradskih dana inženjera jeste okruženje u kome će inženjerske vrednosti dostići poziciju koja im pripada. Koristeći naš entuzijazam i energiju, pokušavamo to da ostvarimo tako što mladim inženjerima pružamo priliku da se takmiče, učestvuju na treninzima i radionicama i stupe u kontakt sa vodećim stručnjacima.” – Janko Krstić, Glavni Organizator

Izabran organizatorski tim EBEC-a 2015.

2014/11/15

Beogradski dani inženjera se polako ponovo pripremaju. Upoznajte tim koji će 2015. godine organizovati prvu, lokalnu rundu najvećeg inženjerskog takmičenja u Evropi – EBEC.

Rezultat tima na EBEC Final-u 2014. u Rigi

2014/08/09

Studenti sa Beogradskog Univerziteta, koji su nas ove godine predstavljali u Rigi, na jednom od najprestižnijih inženjerskih takmičenja, osvojili su 3. mesto u Tim dizajnu, u konkurenciji od 120 inženjera iz 14 evropskih zemalja! Još jednom hvala Damjanu Dakiću – Elektrotehnički fakultet, Kristini Stanković – Elektrotehnički fakultet, Bogdanu Doroslovcu – Mašinski fakultet, Radovanu Đurđeviću – Mašinski fakultet.

Rezultat tima na EBEC Balkanu 2014. u Nišu

2014/05/11

Studenti sa Beogradskog Univerziteta, koji su nas ove godine predstavljali na regionalnom delu inženjerskog takmičenja EBEC – EBEC Balkanu, u Nišu, osvojili su 1. mesto u Tim dizajnu, u konkurenciji od 40 mladih inženjera sa pet univerziteta iz regiona (Mostar, Beograd, Podgorica, Skoplje, Niš).